« zomerfeuilleton (5) | Main | nachtzwemmen »

08 augustus 2005

zomerfeuilleton (slot)

Hij grijnsde van oor tot oor. Zijn hand was warm en een klein beetje vochtig. Zweet glansde op zijn voorhoofd. Ze sloeg haar armen om zijn nek en drukte haar lippen op zijn wang.
'Dankjewel,' fluisterde ze. 'Dankjewel.'
Ze voelde hoe hij aarzelend zijn handen op haar rug legde, en ze schoof met haar lippen over zijn wang tot ze zijn mond voelde. Hij verstijfde, maar ze drukte hem tegen zich aan en perste haar lippen op zijn mond. Langzaam gaf hij mee, zijn mond werd zacht en ze liet haar tong over haar lippen glijden, zijn mond in. Hij drukte haar vaster tegen zich aan en één hand gleed over haar rug naar onder. Ze greep met beide handen in zijn haren.
Na ontelbare seconden liet hij haar los. Duizelig liet ze haar armen van zijn schouders glijden. Haar gezicht gloeide. Ze lachte wazig naar hem. Met platte handen streek ze haar jurk plat over haar buik, haalde diep adem en draaide zich om.
Iedereen keek. Max, Van Reeuwijk, de jonge adviseurs in hun witte overhemden, de vrouwen met hun biefstukgezichten, haar andere zoon met zijn gezicht vol houtskoolstrepen, iedereen staarde met grote ogen naar de kleine foxterriër die met dichtgeknepen ogen en schokkend lijf de ene na de andere halfverteerde hamburger op het kortgeknipte gazon deponeerde.


The End

jaeggi om 08 augustus 2005 12:41

Post a comment
Remember Me?