« een na laatste column | Main | goedemorgen teleurgestelde volkskrantlezers »

08 juli 2005

londen

Vooruit, ik maak een logje over Londen, maar alleen omdat ik niet de verdenking op me wil laden dat ik alleen maar aan mezelf denk (dit komt straks als een boemerang terug) en dat ik heus wel oog wil hebben voor het wereldnieuws.

S. uit Londen belde gisteren uit eigen beweging, dat hij het overleefd had. Nu hadden we S. voor het laatst twee jaar geleden gesproken dus we waren blij dat hij nog leefde, maar ook een beetje verrast dat hij aan ons gedacht had.
Pas later, toen we voor de zoveelste keer de beelden voorbij lieten komen van de over zijn hele lichaam verbrande man die uit een ambulance getild word terwijl een zuster met een hand zijn borst bepompt zoals je altijd in Amerikaanse ziekenhuisseries ziet, bedachten we dat S. misschien ook gebeld had omdat we zo lang niet aan hem gedacht hadden.

jaeggi om 08 juli 2005 09:45

Post a comment
Remember Me?