« mahalia | Main | tot dusver ongebruikte titels »

17 januari 2005

memo van het hoofdkantoor (afd. Marketing & Promotie)

De mogelijkheid om commentaar te geven op de posts is per vandaag definitief afgesloten (hehe). Reden: er kwam veel spam op binnen en jullie reacties waren niet leuk genoeg.
Mijn eigen schuld: ik ga toch ook niet met elk voltooid stukje de straat op om passerende toeristen om commentaar te vragen? ('Yes, I take picture of you and your wife, but first you read this and tell me what you think.') Stom dat ik dacht dat daar weleens een leuke reactie uit zou kunnen komen.
Als jullie commentaar hebben kan dat altijd via het mailadres op mijn website.
Als jullie je eigen reacties op het web willen zien begin je maar je eigen weblog.

het promotieteam

jaeggi om 17 januari 2005 11:35

Post a comment
Remember Me?