« een avondje zappen | Main | met alles medelijden »

14 december 2005

mededeling van de directie

De laatste tijd krijg ik regelmatig de vraag waarom het niet lukt om comments te geven op dit weblog. Daar is kennelijk grote behoefte aan.
Wel, pech.
Ik heb de optie uitgezet omdat er teveel onderbuikreacties op binnenkwamen (dat is sowieso een beetje de ziekte van weblogs). Het meeste commentaar was stomvervelend, en de rest haalde dat niveau net niet. Bovendien spoelt er ook veel spam aan in zo'n log, en het werd haast een dagtaak om dat allemaal te filteren. Ik ben geen web-putjesschepper.
Bij de eerstvolgende verbouwing zal ik het 'comment' laten verwijderen, zodat er geen verwarring meer kan ontstaan.
Wie wat te melden heeft kan altijd mailen.


de directeur


jaeggi om 14 december 2005 15:37

Post a comment
Remember Me?