« klein gedichtje voor dierenliefhebbers | Main | vijfde kerstdag »

20 december 2004

donald's handtekeningenmachine

Uit de krant van vandaag:
Donald Rumsfeld heeft een handtekeningenmachine. Niet voor al die bestelformulieren voor scherfwerende vesten en extra gepantserde voertuigen die hij moet tekenen, want dat doet hij niet. De Amerikaanse soldaten in Irak moeten, zoals vorige week bekend werd, hun voertuigen versterken met schroot van stortplaatsen, en er zijn niet genoeg vesten voor iedereen.
Nee, Donald Rumsfeld heeft een handtekeningenmachine voor het ondertekenen van condoleancebrieven aan de nabestaanden van gesneuvelde militairen in Irak.
Ik zeg het nog een keer, misschien dat het dan doordringt.
Donald Rumsfeld heeft een handtekeningenmachine voor het ondertekenen van condoleancebrieven aan de nabestaanden van gesneuvelde militairen in Irak.
Nee, het wil er niet in.
Ik denk dat mijn brein een soort van zelfbeschermingsmechanisme heeft, om het te beschermen tegen kortsluiting. Ja, dat moet het zijn.

Donald Rumsfeld heeft een handtekeningenmachine, voor het ondertekenen van de condoleancebrieven aan de nabestaanden van gesneuvelde militairen in Irak.
Aan aftreden denkt hij niet.

jaeggi om 20 december 2004 23:47

Ik beschik over aanwijzingen dat Donald Rumsfeld zelf een machine is. Dit volgens het bewijs in het ongerijmde: Als ik kan bewijzen dat alles wat hij doet niet des menschen is, moet hij machine zijn. quod erat demonstrandum.

Posted by: BTheMan at 21 december 2004 10:54

zet maar een kruisje

Posted by: a at 21 december 2004 22:03

Post a comment
Remember Me?